Επιχρισµένες δισκόπλακες αντιδιαβρωτικής προστασίας από την Comline

Ως γνωστόν, οι δισκόπλακες των αυτοκινήτων, όταν αυτά ακινητοποιηθούν έστω και για λίγες ηµέρες, µε την παρουσία υγρασίας ή νερού, αρχίζουν να οξειδώνονται. Για την αποφυγή αυτής της οξείδωσης η Comline διαθέτει τώρα και στην ελληνική αγορά νέες επιχρισµένες δισκόπλακες µε αντιδιαβρωτική προστασία. Πρόκειται για µια διαδικασία εννέα σταδίων, η οποία εφαρµόζεται σε όλες τις επιφάνειες της δισκόπλακας (πλήµνη και επιφάνεια τριβής), µε µέγιστο πάχους 25 microns, και διασφαλίζει έτσι την αποτελεσµατική προστασία από τη διάβρωση και έχει εξαιρετική αισθητική εµφάνιση.
Τα στάδια αυτά είναι:
1. Προ-απολίπανση
2. 1η. Υπέρηχη – Απολίπανση
3. 2η. Υπέρηχη – Απολίπανση
4. Πλύση µε νερό
5. 2η. Πλύση µε νερό
6. Στέγνωµα
7. Βάψιµο
8. Ψήσιµο
9. Οπτικός Έλεγχος

Η διαδικασία της ανάπτυξης ενός προϊόντος ξεκινά από την ενδελεχή έρευνα αγοράς, προκειµένου να ανιχνευθούν οι προϊοντικές της ανάγκες, που χρήζουν κάλυψης. Όταν παρουσιάζεται η ευκαιρία για κάποιο προϊόν, ορίζονται οι παράµετροι από την Comline και δηµιουργείται ένα νέο πρότυπο. Πριν δοθεί στην παραγωγή, το πρότυπο προϊόν δοκιµάζεται εξονυχιστικά για να πληροί τις προϋποθέσεις για µέγιστη απόδοση και σωστή εφαρµογή. Κατά την διάρκεια παραγωγής επιλέγονται οι καλύτερες πρώτες ύλες και κάθε παρτίδα ελέγχεται δειγµατοληπτικά για την σκληρότητα, την αντοχή των υλικών, τη χηµική σύνθεση και την δοµή του προϊόντος ώστε να διασφαλιστεί ότι οι προδιαγραφές ανταποκρίνονται στα υψηλά στάνταρ της εταιρείας. Για να παραχθεί µια τέλεια δισκόπλακα η πρώτη ύλη σµιλεύεται από υψηλής τεχνολογίας τόρνους CNC. Οι µηχανές αυτές ελέγχονται από υπολογιστές και χρησιµοποιούνται για να διασφαλίσουν απόλυτη ακρίβεια και λεπτοµέρεια για κάθε δισκόπλακα.

Εξοικονόµηση Χρόνου
Η ειδική αντιδιαβρωτική προστασία της Comline διασφαλίζει ότι οι δισκόπλακες είναι έτοιµες προς χρήση µόλις βγουν από το κουτί, χωρίς να χρειάζονται καθάρισµα ή απολίπανση, εξοικονοµώντας πολύτιµο χρόνο για τον µηχανικό.

Πηγή :https://infoservice.com.gr/auto/epichris%C2%B5enes-diskoplakes-antidiavrotikis-prostasias-apo-tin-comline/

Comline &Proviop Ltd

Με μεγάλη μας χαρά επισκεφτήκαμε  στις εγκαταστάσεις της Comline στο Luton του Ηνωμένου Βασιλείου.
Παρευρεθήκαμε στην παρουσίαση νέων προϊόντων και ενημερωθήκαμε για την λαμπρή πορεία της εταιρείας.

Λίγα λόγια για την Comline: 

Η Comline κατέχει ηγετική θέση στην διανομή ανταλλακτικών στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρώπη. Με πάνω από 20 χρόνια παρουσίας στην αγορά μέσα στις πιο αναγνωρίσιμες μάρκες ανταλλακτικών προσφέρει ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι απέσπασε την τιμητική διάκριση του Βραβείου Επιχειρήσεων της Βασίλισσας της Αγγλίας.
Πρόκειται για την υψηλότερη διάκριση που μπορεί να λάβει μία επιτυχημένη επιχείρηση στην Μεγάλη Βρετανία.Η Comline αναγνωρίζεται ειδικότερα για την ανάπτυξη των εξαγωγικών δραστηριοτήτων της και για το λόγο αυτό λαμβάνει το «Βραβείο της Βασίλισσας για τις Επιχειρήσεις: Διεθνές Εμπόριο 2016» (Πηγή: http://www.comlinehellas.gr/aspInfo/aspInfo.aspx?WepID=40160422)

Σεμινάριο για τον συμπλέκτη επιβατικού οχήματος: βασικές αρχές λειτουργίας και διάγνωση βλαβών

Σεμινάριο για τον συμπλέκτη επιβατικού οχήματος: βασικές αρχές λειτουργίας και διάγνωση βλαβών.

Το τεχνικό σεμινάριο της εταιρείας ΠΡΟΒΙΟΠ ΕΠΕ σε συνεργασία με την VALEO, έλαβε χώρο τον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Capsis στην αίθουσα ‘ΜUSSES’.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κύριος Σωτήρης  Αλεξίου, υπεύθυνος της τεχνικής υποστήριξης στην VALEO Ελλάδας.

Κατά το σεμινάριο καλύφθηκαν οι παρακάτω ενότητες:

  • Οι τεχνολογικές εξελίξεις στην πορεία του χρόνου
  • Βασικές απαιτήσεις από την τεχνολογία του συμπλέκτη
  • Βασικές έννοιες (ροπή-τριβή-μοχλός-υδραυλικά)
  • Τεχνολογίες πλατό VALEO
  • Επεξήγηση λειτουργίας μηχανισμού συμπλέκτη
  • Μηχανική και υδραυλική απενεργοποίηση συμπλέκτη
  • DMF, Σφόνδυλος 2 μαζών

                          &

  • Σετ 4 τεμαχίων
  • Δίσκος με αποσβεστήρα μεγάλου μήκους

Παρακάτω ακολουθεί ένα μικρό δείγμα από το σεμινάριο :